Erbjudanden

En hållbar framtid

På NCC vill vi kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning som är både miljömässigt och tekniskt hållbar, oavsett om du är en privatperson som behöver hjälp med att asfaltera garageuppfarten eller en företagare som vill anlägga en ny lastkaj.

När det kommer till asfalt så finns det i samhället ett ständigt behov av en väl anlagd, underhållen och fungerande infrastruktur, i vilken asfalten spelar en stor roll. Samtidigt behöver utsläppen av koldioxid och miljöfarliga ämnen minska. Vår vision, och vårt erbjudande till dig, är de bästa hållbara lösningarna för asfaltstillverkning och asfaltsläggning samtidigt som vi fortsätter att driva utvecklingen framåt.

Här nedanför kan du läsa lite mer om vad vi kan erbjuda inom asfaltering:

Kommersiella fastigheter

En kommersiell fastighet, som en butik, en galleria eller en utställningshall - och garage eller parkering i anslutning till dessa - ställer höga krav både på utseende och slitstyrka. Beroende på dina krav och förutsättningar hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för din kommersiella lokal och miljön runt den.

 • Inomhusgolv och entréer
  Ett inomhusgolv i en kommersiell lokal måste vara stryktåligt och brandsäkert samtidigt som det ska se bra ut och vara lätt att städa. Grövre texturer fungerar till exempel inte. Vår lösning är ofta att använda gjutasfalt, som kan färgas för att skapa tydlighet, eller vår egen produkt Strongphalt.

 • Parkeringsgarage
  Vi är experter på parkeringsmiljöer och vet precis vad som krävs för att skapa en tålig yta utifrån anläggningens storlek och belastning. Golvet i ett garage slits året om men framför allt på vintern när fordonen har dubbdäck. Här vill man ha en yta som håller och inte släpper ner vatten och kemikalier. Vi vet vilka beläggningar och tätskikt som krävs.

 • Utomhusgarage
  Här gäller samma krav som i ett parkeringsgarage, plus att beläggningen måste tåla även skiftande temperaturer och väderomslag. Vi har lösningarna!

 • Gång- och cykelvägar
  Hur miljön ser ut runt lokalerna har också stor betydelse. Dina kunders upplevelse börjar redan när de närmar sig dina lokaler och att infrastrukutren erbjuder en angenäm upplevelse är viktigt. Här kan vi hjälpa dig att skapa en miljö där människor trivs.

Lager- och logistiklokaler

Här är det funktionalitet som gäller. Bra logistik förutsätter öppna jämna ytor och möjlighet till överblick. Vi tar fram skräddarsydda lösningar på hållbara beläggningar för lagergolvet.

Vi kan hjälpa till med lagergolv, infarter, entréer, lagringsutrymmen, lastkajer, maskindepåer, kajbeläggning mycket annat. Vi använder oss både av våra egenutvecklade produkter samt andra högkvalitativa lösningar på marknaden. Dessa kan kombineras på ett otal olika sätt för att få till den perfekta ytan för era behov. Kontakta oss idag så kommer vi ut för en kostnadsfri konsultation.

Lösningar för industrin

Tunga laster, motståndskraft mot smällar och mot kemikalier, kombinerat med ofta komplicerad logistik. Asfaltsbeläggningar inom industrin kräver noggrannhet och planering, samt framför allt ett beläggningsmaterial som håller måttet och samtidigt gör så litet avtryck på miljön som möjligt. 

Vi har lång erfarenhet av belägga golv- och markytor inom industrin, både i våra egna lokaler och i andras. Vi kan ta hand om markbeläggning av allt från personalparkering till maskinlager och kajplatser och erbjuda de bästa lösningarna för varje del av en industrianläggning.

Bostadsområden

För att skapa en levande miljö, en miljö där människor inte bara hastar förbi utan där de verkligen vill vistas, behövs både hållbarhetstänk och ett estetiskt förhållningssätt. Vi kan hjälpa till med vackert anlagda gångstigar, kreativt utsmyckade lekplatser och hållbara och tydligt markerade parkeringsplatser.

Vi hjälper dig som är fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening att skapa en helhetslösning som ökar trivseln för de boende och samtidigt gör ert bostadsområde mer attraktivt. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Vårt erbjudande: en hållbar framtid