Asfaltering Stockholm

Dina asfaltsexperter i Stockholm | 08-447 31 30

Så jobbar vi med asfaltering

Vi tar först hand om det viktiga arbetet med att mäta ut området som du vill ha asfalterat, därefter påbörjar vi - om det inte finns några ledningar eller annat gömt under – med schaktningen. Beroende på hur stort arbetet ser ut samt hur vegetationen är så kan detta variera lite i tid. Jobbet med schacktning är ytterst viktigt så där lägger vi alltid lite extra krut. Vi tar naturligtvis bort det naturmaterial som ligger där så att inga sprickor tillkommer då asfalten väl är på plats.

"Då det handlar om asfaltering är det många moment som ska genomföras och alla måste klaffa för att det bästa resultatet ska kunna uppnås. Vi har alla kvalifikationer som krävs och genom att anlita oss slipper du kontakta flera olika företag för varje liten detalj."

Efter att vi mätt området och schaktat klart så lägger vi ut ett materialavskiljande lager av geotextil och därefter ett förstärkningslager som vi plattar och jämnar ut med en padda. Det viktiga för oss i det här arbetet är att vi verkligen ser till vilket naturmaterial som det ska asfalteras över – vissa kräver mer förstärkningslager än vad andra gör och tack vare vår erfarenhet så vet vi exakt vad som fungerar. Då allt detta är slutfört så kan vi därefter sätta igång med det roliga – asfalteringen.

Det är egentligen denna som tar kortast tid och det viktiga ligger i förarbetet. Alla måste vara noggrant utmätt, helt plant och hårt packat och det är här många andra fuskar – något som gör att asfalten får en kortare livstid och där man ser att sprickor uppkommer inom loppet av något år. Vi gör alltid jobbet korrekt och tack vare vår stora rutin av asfaltering så vet vi precis hur varje yta ska behandlas för att bästa resultat ska kunna ges och hållas även över tid. Vi ser asfaltering som en förberedelse inför ett stort prov – ju mer man studerar desto bättre blir också resultatet. Vi gör alltid läxan! Välkommen till oss.

Kontakta oss redan idag för din asfaltering

Oavsett vilken typ av asfaltering du behöver hjälp med så kan du lita på att vi har både verktygen och kunskapen för att göra jobbet. Har du alltid drömt om en asfalterad uppfart? Är du trött på att kratta löv och lägga sten så att det blir plan?

Då är det oss du ska kontakta – vi gör din uppfart mer lättskött och skönare att åka på. Att asfaltera ökar också livslängden på din bil och detta kan vara bra att ha i åtanke om man vill spara pengar. Hos oss får du alltid det perfekta jobbet till schyssta priser då det handlar om asfaltering i Stockholm. För oss är varje uppdrag – stort som litet – lika viktiga och vi behandlar alla kunder med samma respekt och allvar. Det är också därför vi överlevt så länge i branschen.

Att anlita oss ska alltid innebära hög kvalitet, bra bemötande och rimliga priser – något som våra referenser verkligen skriver under på. Kontakta oss redan idag. Du når oss via mejl, telefon eller genom att titta förbi på vårt kontor. Kom in och berätta om hur vi kan hjälpa dig med din asfaltering på bästa sätt.

Dörren står alltid öppen hos oss och du är alltid välkommen!

Vi är proffs på asfaltering och ledande i Stockholm.