Om oss

Byggare med brett tjänsteutbud

M5 Bygg AB är ett byggföretag med brett tjänsteutbud som strävar efter integritet, kvalitet och service i vårt arbete. Kring dessa principer vi formar; tillsammans med varje kund, i varje projekt, varje dag. Att få förtroendet och möjligheten att, genom vår och våra medarbetares expertis inom bygg och renovering, hjälpa kunder att förbättra sina hem är grunden för varför vi startade företaget.

Vi utför det mesta inom bygg, allt från köks- och badrumsrenovering och altanbyggen till stambyten och tyngre arbeten som dränering och asfaltering. Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner som företag.

Oavsett om du planerar att bygga ett nytt kök, renovera ditt badrum eller göra om stora delar av ditt hus, så är bygg och renovering en kreativ process. Genom att fokusera på tydlig kommunikation och noggrann uppföljning kan vi uppnå det bästa resultatet för dig som kund, och det är därför vi lägger sådan vikt vid detta under hela ditt projekt.

Vi utgör idag ett team med ett 20-tal medarbetare som arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder med renovering av deras hem.

asfaltering Stockholm om oss

Effektiv asfaltering

Vi erbjuder all typ av asfaltering i Stockholm med omnejd. Det spelar ingen roll om det handlar om en asfaltering av din uppfart - eller om att vi ska hjälpa en större entreprenör i samband med att en väg ska asfalteras: vi gör jobbet snyggt, hållbart och till ett riktigt bra pris.

Vi har lång erfarenhet av asfaltering och en uppdaterad maskinpark som ger oss försprång gentemot våra konkurrenter. Vi arbetar alltid nära våra kunder och ser till att eventuella frågor och önskemål som dyker upp under resans gång hanteras och tas om hand. Genom detta sker inga missförstånd - god kommunikation är A och O för att nå det perfekta resultatet.

Väljer du oss för din asfaltering så väljer du en seriös aktör som alltid sätter kunden i första rummet och som alltid strävar efter långsiktiga relationer. Vi är det självklara valet för din asfaltering i Stockholm - både idag och i framtiden. Välkommen!

Högkvalitativ asfaltering för privatpersoner och företag i Stockholm